Medela Family App

Közzétéve: 2022.08.03.

Medela_family_app_kp.jpg

A Medela Family App segítséget nyújt a terhesség kezdetétől és lehetővé teszi a szoptatási céljaid elérését.

A Medela Family alkalmazás a te személyes segítőd. Az alkalmazással könnyedén követheted a terhességeddel, a babád fejlődésével és a szoptatással kapcsolatos fontos statisztikáidat, valamint tippeket és támogatást nyújt szoptatási céljaid eléréséhez. Az alkalmazáson keresztül hozzáférhetsz számos, személyre szabott cikkhez és tipphez, amelyet minősített szoptatási szakértők készítettek annak érdekében, hogy válaszokat kaphass a terhességgel vagy szoptatással kapcsolatos kérdéseidre. A virtuális anyatejtároló rendszer segít az anyukáknak a hűtött és fagyasztott anyatejkészletek egyszerű kezelésében, figyelmeztet a lejárati időkre, hogy egy csepp értékes anyatej se vesszen kárba. Egyéni tippek és emlékeztetők megadják a szoptatási céljaid eléréséhez szükséges támogatást.

 Az applikáció letölthető az Apple Store, Google Play oldalakról.

 Nyelvek: angol, német, dán, spanyol, francia, olasz, norvég, holland, portugál, orosz, svéd

Medela Family App opciók és előnyök:

Terhesség követés: segítségével nyomon követheted az összehúzódások hosszát és gyakoriságát.

Baba követés: szoptatás, mellszívás, alvás, cumisüvegből táplálás, pelenka csere, súly és méret adatainak vezetése és nyomon követése.

Mellszívóhoz csatlakoztathatóság: bluetooth csatlakozási lehetőség Medela Sonata és Freestyle Flex típusú mellszívókhoz.

Kihangosítható hangvezérlés: használd a hangodat az egyes feladatok követésére. Ez különösen praktikus például pelenka cserélésekor.

Virtuális anyatej tárolás: ezzel az intelligens tejtárolási rendszerrel mindig tudni fogod, hogy mennyi tej van letárolva.

Egyszerű használat: a Medela Family applikációt magas használhatósági szabványokkal tervezték, beleértve az éjszakai üzemmódot is a könnyebb olvasás érdekében félhomályos körülmények között is.

Személyes segítő: segít a technikai problémák elhárításában és választ kapsz a gyakran felmerülő kérdésekre.

Tudásközpont: szakértők által írt oktató jellegű cikkek könyvtára, mely segít felkészülni és tanulni ezen különleges utazás során, melyet úgy hívnak anyaság.