Gőzfertőtlenítő tasak, mikrohullámú sütőben használható ( 5 db ) / 008.0065
Gőzfertőtlenítő tasak, mikrohullámú sütőben használható ( 5 db ) / 008.0065
Gőzfertőtlenítő tasak, mikrohullámú sütőben használható ( 5 db ) / 008.0065

Gőzfertőtlenítő tasak, mikrohullámú sütőben használható ( 5 db ) / 008.0065

7 990 Ft

Cikkszám: 18.2.0003.00 Kategória:

Termékleírás

A Quick Clean Microwave Bag tasak rendeltetési célja a mellszívó tartozékainak, palackoknak, etető cumiknak, cumiknak és poharaknak a fertőtlenítése gőzkezeléssel.

Biztonságos, gyors és praktikus. Segítségével a szoptatás során használt eszközök kevesebb, mint 3 perc alatt fertőtleníthetők – csak három egyszerű lépés. Gyorsabb, és egyszerűbb, mint a forralás.

A zacskóba helyezett alkatrészeket a rájuk töltött 60 ml víz forrásakor keletkező gőz fertőtleníti a mikrohullámú sütőben. Utazáshoz kis helyigénye miatt különösen praktikus.
A kezelés során a leggyakrabban fertőzést okozó baktériumok 99,9%-a elpusztul. Egy zacskó 20 alkalommal használható.

A tasakot az alábbi melegítési időknek megfelelően melegítse.

Melegítési idők:

1100 W+ = 1,5 perc
800–1100 W = 3 perc
500–750 W = 5 perc

Fontos biztonsági információk

A Quick Clean Microwave Bag tasak csak mikrózható műanyaggal használható. A tasakot ne használja a Lactina vagy a Base mellszívó dugattyú vagy henger alkatrészeinek tisztítására. Ne tegye a tasakot hagyományos sütőbe vagy grillezőbe. Ne tegye a tasakot fém grillező rácsra, amely néhány mikrohullámú sütőben található.

Megjegyzés: A gőzkezelés hatására a megtisztított alkatrészek elszíneződhetnek. Ez nem befolyásolja a termék használhatóságát.

A használat módja

Szerelje szét a fertőtleníteni kívánt elemet alkatrészeire. Alaposan öblítse le az összes alkatrészt hideg (kb. 20 °C-os), tiszta vízzel, majd tisztítsa meg azokat meleg (kb. 30 °C-os) szappanos vízzel. Öblítse el újra hideg, tiszta vízzel. Öntsön 60 ml vizet a tasakba Ne használjon 60 ml víznél kevesebbet. Ha kevesebb vizet használ, az alkatrészek deformálódhatnak. A fertőtlenítendő alkatrészeket tegye a tasakba.   A tasakot ne töltse túl.  Ne fertőtlenítse mikrohullámú sütőben a vákuumcsövet mert eldeformálódhat.!

Egy tasakban egyszerre a következőket fertőtlenítheti   (néhány példa):
1.) Egy szívófej/könyökelem/szelepmembrán egység, valamint egy palack védősapkával vagy etető cumival;
2.) Két szívófej/könyökelem/szelepmembrán egység;
3.) Két 150 ml-es anyatejes palack és védősapka/etető cumi;
4.) Két 250 ml-es anyatejes palack és védősapka/etető cumi.

A tasakot zárja le a simítózárral szorosan A szorosan lezárt tasakot tegye a mikrohullámú sütőbe.   Tegye a tasakot a forgótányér közepére. Győződjön meg arról, hogy a tasak biztosan áll és szabadon tud forogni a mikrohullámú sütőben. Megjegyzés: Ha a mikrohullámú sütőjében nincs forgótányér, a melegítési folyamat felénél fordítsa meg a tasakot.

A javasoltnál hosszabb ideig tartó melegítés hatására az alkatrészek mérete és formája megváltozhat.   Óvatosan vegye ki a meleg tasakot a mikrohullámú sütőből. Használjon edényfogó kesztyűt vagy konyharuhát, mivel a sütő belsejében forró víz és gőz gyűlhet össze. Először öntse ki a forró vizet a tasakból a kitöltőn keresztül. Ezután óvatosan nyissa fel a tasakot.   Legyen óvatos, amikor a tasakot kiveszi a mikrohullámú sütőből, vagy amikor kinyitja a tasakot. A tasakból forró víz vagy gőz csaphat ki (égésveszély). A tasakból minden alkatrészt óvatosan vegyen ki. Mindegyik alkatrészt törölje át egy tiszta kendővel. A tisztítás után azonnal nem használt alkatrészeket helyezze tiszta visszazárható zacskóba vagy tárolja jól záródó edényben. Esetleg csomagolja az alkatrészeket tiszta papírba vagy kendőbe. A tasakot maximum 20-szor használja. A tasak használatának számát egyszerű nyilvántartani a tasakra nyomtatott számozott négyzetek segítségével. Minden használat után jelöljön be egy négyzetet.

Anyag: polipropilén (PP).

Kiszerelés: 5 zacskó /doboz, összesen 100 alkalomra.

További információk

Vélemények